AQRaad wordt per 1 maart Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt
Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen
U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken
U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vanaf 1 maart verwelkomen wij u ook graag als klant van de RegioBank in Lemmer en staat de koffie voor u klaar. Indien u al nieuwsgierig bent geworden, dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze site van de RegioBank.