Wat kan ik lenen?

Een hypotheekadviseur van AQRaad geeft u snel en simpel een indicatie wat u wel en wat u niet kan lenen. We rekenen snel uit hoe hoog uw hypotheek mag zijn en de maandlasten die daarbij horen. De hoogte en de maandlasten zijn weer afhankelijk van de hypotheekvorm die het beste bij u past en de daarbij behorende hypotheekrente. Hebt u al een huis op het oog? Dan passen we ons advies aan op de hypotheek die nodig is voor dat huis en hoeveel u daarvoor moet lenen.

Overwaarde
Verkoopt u een woning met winst? Dan is het een goed advies om in ieder geval een deel van deze overwaarde te gebruiken voor de koop van uw nieuwe huis. Hierdoor dalen uw maandlasten. Een hypotheekadviseur van AQRaad geeft u deskundig advies hoe u uw overwaarde het beste benut.

Factoren
We hebben het al vaker gezegd. Het verstrekken van een hypotheek is mensenwerk. De hypotheekvorm, het bedrag dat u leent, is allereerst afhankelijk van uw gezin, uw financiële positie en uw leeftijd. Daarnaast spelen de rente, de hypotheekvorm en de waarde van de woning die u wilt kopen een belangrijke rol.

Wilt u een passend en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak! 

Bereken je hypotheek

Neem contact op

CONTACT INFO

Telefoonnummer
0514-566262
WhatsApp
06-53577004
Email
info@aqraad.nl