AQRaad Verzekeringen & Makelaardij, een onafhankelijk advieskantoor!

AQRaad Verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken, financieringen, sparen en employee benefits. Wij zijn gevestigd in Lemmer sinds 1994.

Verzekeringen en financiën zijn voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Graag helpen wij u daarbij. U mag van ons dan ook een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig advies verwachten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om een passend antwoord te geven op uw vraagstukken. Zij zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en worden daarnaast continu opgeleid om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u advies nodig, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Het team

Tjalling Postma

Tjalling Postma

Hypotheekadviseur / Verzekeringsadviseur
Adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen.
Rob Nugter

Rob Nugter

Directeur/eigenaar
Met mijn persoonlijke benadering sta ik dicht bij onze relaties.
Gerolf Schotanus

Gerolf Schotanus

Commercieel binnendienst
Uw aanspreekpunt voor zowel particuliere en zakelijke verzekeringen.

Kernwoorden AQRaad

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om relaties te leren kennen om tot een goed en helder advies te komen. Met een persoonlijke aanpak willen wij dicht bij de klant staan.

Meedenkend

Verandert uw situatie qua werk, bedrijf of gezin? AQRaad denkt graag met u mee om tot de juiste financiële oplossingen te komen.

Onafhankelijk

Doordat wij bij ruim 20 verzekeraars producten kunnen afnemen, krijgt u altijd de beste oplossing voor een scherpe premie. Onafhankelijkheid is onze kracht!

Neem contact op

CONTACT INFO

Telefoonnummer
0514-566262
WhatsApp
06-53577004
Email
info@aqraad.nl

Onze partners

Een kleine greep uit de verzekeraars waarvan wij producten kunnen aanbieden.