Nog meer te verzekeren?

Wij informeren u via onze site uitgebreid over de meest voorkomende particuliere schadeverzekeringen. Uiteraard kunt u via AQRaad over nog meer verzekeringen advies inwinnen en offertes opvragen. Wij bemiddelen en adviseren o.a. nog in de volgende veel voorkomende verzekeringen:

Motorverzekering
Uw motor dient minimaal WA verzekerd te zijn, echter kunt u ook schade aan uw eigen motor verzekeren. Het is vaak aantrekkelijk om de motorverzekering te combineren met uw autoverzekering om een hogere no-claimkorting te ontvangen. Bij AQRaad krijgt u een duidelijk overzicht van dekkingsopties en de bijbehorende premies.

Brom- en snorfietsverzekering
Ook voor uw gekentekende brom- of snorfiets geldt een verzekeringsplicht met minimaal een WA dekking. Via AQRaad kunt u voor deze verzekering een scherpe premie ontvangen.

Oldtimerverzekering
Deze verzekering geldt voor zowel uw motor oldtimer als voor uw auto oldtimer. Met deze verzekering kunt u uw oldtimer verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. Veel verzekeraars verplichten u om de auto voor dagelijks gebruik ook bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Onze adviseurs kunnen u over de voorwaarden informeren.

Pleziervaartuigverzekering
Een verzekering op maat voor uw pleziervaartuig, nieuw of oud. Hiervoor zijn verschillende verzekeringsopties die wij graag met u doornemen.

Fietsverzekering
Heeft u een nieuwe elektrische fiets aangeschaft of juist een mooie carbon-racefiets? Met een fietsverzekering kunt u uw fiets verzekeren tegen schade door diefstal of aanrijding. Hierbij heeft u de keuze tussen een vaste looptijd of een doorlopende verzekering die u na een jaar elk moment kunt opzeggen. Wij kunnen u snel informeren over de bijbehorende premies.

Aanhanger-/Caravanverzekering
Zodra uw aanhanger of caravan aan een auto is gekoppeld, valt schade veroorzaakt met de aanhanger of caravan aan derden onder de verzekering van het trekkende voertuig. Het is ook mogelijk om schade aan de aanhanger of caravan te verzekeren, zoals bijvoorbeeld dekking voor hagelschade aan uw caravan. Of het de moeite waard is om het object te verzekeren kunt u met de adviseurs van AQRaad bespreken.

Vakantiewoning-/Chalet-/Stacaravanverzekering
Heeft u een vakantiewoning, chalet of stacaravan gekocht? Dan is het verstandig om hiervoor een goede verzekering af te sluiten. Deze verzekeringen bieden dekking voor bijvoorbeeld schade door brand of storm zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Gaat u het object verhuren? Informeert u dan bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Zorgverzekering
De basisverzekering is weer een verplichte verzekering welke u ook via AQRaad kunt afsluiten. De inhoud van de basisverzekering wordt bepaald door de overheid. De grote veschillen qua dekking bij verzekeraars zit in de aanvullende verzekeringen. Het is verstandig om uw eigen situatie goed te beoordelen om zodoende het juiste pakket aan zorgverzekeringen samen te stellen. Wij kunnen u hiermee helpen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij overzicht scheppen in de soms ondoorzichtelijke zorgverzekeringen.

Levensverzekeringen
Deze verzekeringen zijn er in vele soorten en maten. U kunt via een spaar- of beleggingsverzekering sparen voor de oude dag. U kunt via een overlijdensrisicoverzekering het overlijdensrisico afdekken bij het aankopen van een woning. Er zijn vele mogelijkheden voor de korte en lange termijn. Bespreek uw wensen voor nu en de toekomst met onze adviseurs. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Neem contact opVraag offerte aan

CONTACT INFO

Telefoonnummer
0514-566262
WhatsApp
06-53577004
Email
info@aqraad.nl