Uw eigendommen goed verzekerd!

Uw woonhuis
Een opstalverzekering wordt ook wel een woonhuisverzekering genoemd. Met een opstalverzekering verzekert u uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Als huiseigenaar loopt u veel financiële risico’s door schades die met een opstalverzekering grotendeels kunnen worden afgedekt.

Het verzekerde bedrag voor uw woning is daarbij van groot belang. Met behulp van uw adresgegevens stellen wij de herbouwwaarde van uw woning vast. Hiermee wordt er ‘garantie tegen onderverzekering’ verstrekt en is uw woning niet onderverzekerd, een geruststellend idee. Hiermee dekt u immers een groot financieel risico af.

Uw inboedel
Een inboedelverzekering is een verzekering waarmee u eventuele schade aan de inboedel van uw huis kunt afdekken. Denk hierbij aan schade door brand, inbraak, waterschade en vandalisme. Daarnaast geldt dat in een aantal gevallen aanvullende verzekeringen nodig kunnen zijn voor bijvoorbeeld kostbaarheden of apparatuur.

Ook hier is het kiezen van een juiste dekkingswaarde van groot belang. Deze is lastig te bepalen. Onder inboedel valt namelijk een heel groot aantal dingen zoals bijvoorbeeld meubels, kleding, apparatuur en boeken. Als stelregel wordt aangehouden dat alles wat verhuisbaar is onder de inboedel valt. Alles wat niet verhuisbaar is (nagelvast aan de woning zit) valt onder de opstalverzekering. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn om het juiste verzekerde bedrag en de juiste inboedelverzekering te kiezen waarbij u goed verzekerd bent tegen een scherpe premie.

Premie
Nieuwsgierig naar de verzekeringspremie bij AQRaad voor uw woning en/of inboedel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Neem contact opVraag offerte aan

CONTACT INFO

Telefoonnummer
0514-566262
WhatsApp
06-53577004
Email
info@aqraad.nl