Schade aan uw pand of inventaris

Binnen uw bedrijf heeft u als het goed is vrijwel alles onder controle. Helaas blijven er altijd zaken brand, storm, inbraak en waterschade die schade aan uw pand kunnen veroorzaken. Zaken waarover u helaas geen controle kunt afdwingen. Daar komt de bedrijfsgebouwenverzekering om de hoek kijken. Deze vergoedt financiële schade aan uw gebouw door de gevolgen van bovengenoemde oorzaken.

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je gaat zitten voor een productieve dag maar de computer start niet op. Er is niets vervelender dan te willen werken maar dat niet kunnen. Zonder computer loopt u al snel een behoorlijke achterstand op in de werkzaamheden én de herstel- of aanschafkosten van nieuw materiaal zijn vaak aanzienlijk. Onze verzekeringstussenpersoon voorziet u graag van advies bij het dekken van de belangrijkste risico’s omtrent uw inventaris.

Aanvullende mogelijkheden
Een gebouwenverzekering vormt de basis voor uw pand en dekt u in tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm en water, daarnaast kun u aanvullend kiezen voor een glas- of lichtreclame verzekering. Naast de al standaard uitgebreide dekking van een gebouwenverzekering zijn er aanvullende dekkingsmogelijkheden binnen de verzekering, te denken aan het meeverzekeren van fundamenten en inductieschade.

Diefstal, schade en risico
Diefstal of schade aan uw goederen of inventaris kan zorgen voor een hoop ellende. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan is niets fijner dan een snelle afwikkeling en oplossing. Op die manier kunnen u en uw werknemers zo snel mogelijk verder met de werkzaamheden.

Een goede verzekering zorgt er in dergelijke onverwachte situaties voor dat uw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle capaciteit kan opereren.

Uw verzekeringsadviseur helpt u graag met het vaststellen van de specifieke risico’s en kan u daarnaast ook helpen met specialistische risico’s. Deze risico’s zijn afhankelijk van de bestemming van uw pand. Een werkplaats met grote machines wordt bijvoorbeeld blootgesteld aan andere risico’s dan een appartementencomplex. Het vinden van een goede dekking bij het lopen van specialistische risico’s vergt een goede analyse van de situatie van uw bedrijf en onze verzekeringsadviseurs staan voor u klaar met advies op maat.

Offerte aanvragen

Neem contact opVraag offerte aan

CONTACT INFO

Telefoonnummer
0514-566262
WhatsApp
06-53577004
Email
info@aqraad.nl